maandag 16 juni 2008

12/6 Einde van de vakantie met regen

Datum 12 juni en 15 juni
Trip: 0 Nm / 16 graden
Overall: 98,8 Nm
Gebied: Haven van Dintelmond
Lekkage in de ouderlijke slaapkamer. Ergens loopt een richel vol en lekt langs het luikje binnen op het matras. Gebeld met Waypoint en Wim kwam langs om een eerste indruk te krijgen van het probleem. Dat bleek lastiger dan gedacht. En passant heeft hij ook even rondom de mast nog wat afgekit.

Het bleef regenen, de kinderen werden klierig dus: naar buiten met die hap. Een bezoek gebracht aan ROSADA, het outletcentrum in Roosendaal en iedereen had wel een reden om iets aan te schaffen.
Terug op de boot heeft Wim het euvel gelokaliseerd en een noodoplossing bedacht. Wij hebben alles opgeruimd en zijn vertrokken naar Roterdam voor een grote was en de eigen bedden
Vandaag, op zondag, hebben we de boot verder schoongemaakt, de schone spullen weer aan boord gebracht en bij gepraat/geborreld met de kersverse eigenaren van de 323 't Kraijenest, Cor en Betty. Te laat terug om David op te halen van zeilles in Vlaardingen, maar gelukkig had de familie Aarts hem meegenomen en daar hebben we hem afgehaald.
Nee, een mooie eerste week onder zeil gehad. Het smaakt naar meer.

Geen opmerkingen: